Orban se întâlneşte cu Medvedev duminică, la Kazan, pentru a discuta despre relaţiile ungaro-ruse

Premierii rus Dmitri Medvedev şi ungur Viktor Orban urmează să se întâlnească duminică în Rusia şi să discute despre relaţiile bilaterale, în contextul în care premierul Ungariei, stat membru UE, a fost criticat anterior din cauza atitudinii faţă de Moscova în criza din Ucraina, relatează MTI.

165 afișări
Imaginea articolului Orban se întâlneşte cu Medvedev duminică, la Kazan, pentru a discuta despre relaţiile ungaro-ruse

Viktor Orban (Imagine: AP / Mediafax Foto)

Întâlnirea urmează să aibă loc în cadrul vizitei premierului ungur la Kazan, în vestul Rusiei, cu ocazia ceremoniei de încheiere a Campionatului Mondial de Nataţie, a declarat miercuri şeful biroului de presă al şefului Executivului de la Budapesta.

Orban şi Medvedev vor discuta despre probleme curente în cadrul relaţiilor bilaterale, a precizat Bertalan Havasi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici