Video Pandemia COVID-19 îi costă enorm pe englezi. Economia britanică pierde zilnic peste 2,7 miliarde de euro

  • Costuri uriaşe ale pandemiei de coronavirus în Marea Britanie
  • Economia britanică pierde în fiecare zi peste 2,7 miliarde de euro din cauza măsurilor de carantină
  • Cele mai lovite sunt sectoarele de producţie, care pierd zilnic peste 570 de milioane de euro
1885 afișări

Peste 2,7 miliarde de euro pe zi este costul pe care economia britanică îl plăteşte pentru fiecare zi de carantină impusă din cauza pandemiei de coronavirus. Calculul a fost făcut de experţii de la Centre for Economics and Business Research din Londra. Potrivit raportului, sectoarele de producţie au fost cele mai lovite, cu pierderi zilnice de 570 de milioane de euro, urmate de construcţii - cu pierderi de peste 250 de milioane de euro pe zi şi industria hotelieră cu aproape 200 de milioane de euro. Noul studiu vine în sprijinul celor care se opun măsurilor de carantină şi atag atenţia că închiderea economiei s-ar putea să aibă efecte mai grave decât pandemia. Până acum, Marea Britanie a raportat aproape 48.000 de cazuri de coroanvirus. Numărul morţilor se apropie de 5.000.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici