Paramedicii din Marea Britanie vor folosi jetsuituri ca să trateze pacienţii de pe munte

  • Serviciul de ambulanţă aeriană din UK a testat primul jetsuit pentru paramedici
  • Costumul cântăreşte 27kg, are 5 turbine şi atinge o viteză maximă de 137 km/h
  • Paramedicii zburători vor fi echipaţi cu o trusă medicală, calmante şi defribilator
585 afișări
Imaginea articolului Paramedicii din Marea Britanie vor folosi jetsuituri ca să trateze pacienţii de pe munte

Paramedicii din Marea Britanie vor folosi jetsuituri ca să trateze pacienţii de pe munte

Spunem adesea că medicii sunt supereroi în viaţa reală, dar de data asta pot să se şi îmbrace ca unii.

 Paramedicii din Marea Britanie au colaborat cu compania Gravity şi au testat intervenţiile pe munte cu un jetsuit, iar rezultatele sunt uimitoare.

În loc să meargă 30 de minute pe jos într-o zonă în care nu poţi ajunge cu maşina, cu un jetsuit îţi ia doar 90 de secunde!

Astfel, cei care suferă accidente pe munte pot fi depistaţi şi trataţi mult mai repede. Costumele ar putea face diferenţa între viaţă şi moarte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici