Parlamentul israelian va alege viitorul şef al statului la 10 iunie

Parlamentul israelian va alege la 10 iunie viitorul şef al statului pentru a-i succeda lui Shimon Peres, a anunţat luni preşedintele Knessetului, Yuli Edelstein.

90 afișări
Imaginea articolului Parlamentul israelian va alege viitorul şef al statului la 10 iunie

Succesorul lui Shimon Peres, ales la 10 iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alegerile vor avea loc "la 10 iunie 2014", a declarat Edelstein, precizând că orice pretendent va trebui să îşi prezinte candidatura în scris, semnată de cel puţin zece deputaţi, la 27 mai, cu două săptămâni înaintea votului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici