Partidul Rusia Unită, care îl susţine pe Vladimir Putin, este pe primul loc în scrutinul parlamentar

Partidul Rusia Unită, care îl susţine pe preşedintele Vladimir Putin, se clasează pe primul loc în urma scrutinului parlamentar desfăşurat în Rusia, conform rezultatelor parţiale anunţate duminică seară.

2700 afișări
Imaginea articolului Partidul Rusia Unită, care îl susţine pe Vladimir Putin, este pe primul loc în scrutinul parlamentar

BREAKING NEWS: Partidul Rusia Unită, care îl susţine pe Vladimir Putin, este pe primul loc în scrutinul parlamentar

Partidul Rusia Unită, care îl susţine pe preşedintele Vladimir Putin, se clasează pe primul loc în urma scrutinului parlamentar desfăşurat în Rusia, conform rezultatelor parţiale anunţate duminică seară.

Partidul Rusia Unită (conservator, naţionalist) a obţinut 38,75% din voturi, fiind urmat de Partidul Comunist (extremă-stânga), care are 25,06% din voturi, a anunţat Comisia Electorală Centrală după numărarea a 9% din voturi, potrivit Agenţiei France-Presse şi cotidianului Le Point.

Conform unui sondaj efectuat la ieşirea de urne, formaţiunea Rusia Unită este creditată cu 45,2% din voturi. În scrutinul din 2016, partidul Rusia Unită obţinuse 54,2% din voturi, iar Partidul Comunist, 13,3%.

Partidul Liberal-Democrat din Rusia, o formaţiune naţionalistă, a primit 9,6% din voturi, iar mişcarea Noi Persoane, 7%. Formaţiunea Rusia Dreaptă (centru-stânga) a obţinut 6,67% din voturi, conform Comisiei Electorale de la Moscova.

Opoziţia anti-Kremlin a fost exclusă din scrutin, notează cotidianul Le Point. Aliaţii liderului opoziţiei, Aleksei Navalnîi - aflat în detenţie - au îndemnat alegătorii să voteze cu partidele plasate cel mai bine pentru a învinge formaţiunea Rusia Unită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici