Paul Manafort neagă că ar fi avut vreo întrevedere secretă cu Julian Assange

Fostul şef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort a negat marţi că a avut întrevederi secrete cu fondatorul Wikileaks, Julian Assange, după ce cotidianul The Guardian a relatat că cei doi s-au întâlnit de cel puţin trei ori, inclusiv în 2016, relatează site-ul agenţiei Reuters.

103 afișări
Imaginea articolului Paul Manafort neagă că ar fi avut vreo întrevedere secretă cu Julian Assange

Paul Manafort neagă că ar fi avut vreo întrevedere secretă cu Julian Assange

"Povestea aceasta este complet falsă. Nu m-am întâlnit niciodată cu Julian Assange sau cu cineva cu care are relaţii", a declarat Manafort printr-un purtător de cuvânt.

"Luăm în considerare toate măsurile legale împotriva lui The Guardian, care a relatat această poveste chiar şi după ce reprezentanţii mei au notificat că aceasta este falsă", a adăugat acesta.

Declaraţia lui Manafort a fost făcută la o zi după ce echipa consilierului special Robert Mueller l-a acuzat pe Manafort că ar fi încălcat o înţelegere făcută în luna septembrie, după ce a oferit mai multe declaraţii false Biroului Federal de Investigaţii.

Paul Manafort şi avocaţii săi au negat şi acesta acuzaţii.

În articolul publicat marţi, The Guardian relatează că Manafort a avut mai multe întrevederi secrete cu Assange în ambasada Ecuadorului de la Londra. Acestea ar fi avut loc în 2013, 2015 şi în martie 2016, înainte de publicarea mail-urilor celuilalt candidat în alegerile prezidenţiale din SUA, Hilary Clinton.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici