Forţele Navale americane au anunţat că incidentul armat din Montgomery este un exerciţiu spontan de Securitate

Forţele navale americane au anunţat că presupusul incident armat, întâmplat în Spitalul Walter Reed din Bethesda, în comitatul Montgomery, este un exerciţiu spontan de Securitate şi nu reprezintă o ameninţare reală, relatează site-ul cotidianului The Washington Post.

2213 afișări
Imaginea articolului Forţele Navale americane au anunţat că incidentul armat din Montgomery este un exerciţiu spontan de Securitate

Forţele navale americane au anunţat că incidentul armat din Montgomery este un exerciţiu spontan de Securitate

Mai multe detalii privind exerciţiul de securitate nu au fost publicate încă.

Poliţia din comitatul Montgomery a fost solicitată marţi la un spital situat la periferia oraşului Washington din cauza unui posibil incident armat. Personalul spitalului şi pacienţii au fost blocaţi înauntru, iar porţile au fost închise pentru vizitatori.

Poliţia a percheziţionat subsolul Clădirii 19, unde rapoartele iniţiale au confirmat că s-ar afla un individ înarmat. În jurul orei locale 15.00, Forţele Navale americane au informat că "nu este niciun individ înarmat în Bethesda, ci este vorba despre un exerciţiu spontan de Securitate".

Centrul medical Walter Reed este situat într-o bază militară.

Congremanul Dutch Ruppersberger a declarat că se află la o conferinţă organizată în acest centru medical, subliniind că el şi alte aproximativ 40 de persoane sunt în siguranţă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici