Paul Manafort va face apel împotriva deciziei de arestare

Avocaţii lui Paul Manafort, fostul director al echipei de campanie a preşedintelui SUA Donald Trump, au anunţat că acesta va face apel împotriva deciziei de arestare, urmând ca procesul penal al acestuia să aibă loc la Washington, în toamnă, relatează site-ul agenţiei Reuters.

169 afișări
Imaginea articolului Paul Manafort va face apel împotriva deciziei de arestare

Paul Manafort va face apel împotriva deciziei de arestare

Judecătoarea Amy Berman Jackson, din cadrul Districtului Curţii SUA din statul Columbia, a fost de acord că Manafort trebuie închis, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să ia legătura cu un martor în timp ce se afla în arest la domiciliu.

Avocaţii lui Manafort au anunţat luni că acesta va face apel împotriva deciziei din data de 27 aprilie.

În paralel, Paul Manafort este vizat şi de ancheta procurorului special Robert Mueller privind contactele echipei de campanie a lui Donald Trump cu Rusia.

Paul Manafort a pledat nevinovat împotriva tuturor acuzaţiilor privind spălarea de bani, fraude bancare şi neînregistrarea drept agent străin pentru guvernul pro-rus din Ucraina.

Acesta a fost plasat în arest preventiv într-un dosar privind activităţile de lobby politic desfăşurate în Ucraina, pe 16 iunie.

Niciuna dintre acuzaţiile care îl vizează pe Paul Manafort în acest proces nu se referă la activităţile sale în cadrul echipei de campanie a lui Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici