Paul Ryan este partenerul de cursă al lui Mitt Romney pentru Casa Albă

Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney l-a ales pe reprezentantul Paul Ryan ca partener de cursă, a anunţat conducerea campaniei sale într-un comunicat.

436 afișări
Imaginea articolului Paul Ryan este partenerul de cursă al lui Mitt Romney pentru Casa Albă

Paul Ryan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Romney-Ryan este tichetul republican (expresie consacrată pentru desemnarea candidatului la preşedinţie şi a vicepreşedintelui său), se arată în acest comunicat scurt transmis unor jurnalişti.

Informaţia urmează să fie anunţată oficial de Romney la ora locală 9.00 (16.00, ora României) în portul Norfolk (Virginia, est), la bordul USS Wisconsin, o navă de război din al Doilea Război Mondial care a servit, de asemenea, în primul Război din Golf, în 1991.

Această decizie intervine cu două săptămâni înainte de Convenţia Naţională a Partidului Republican de la Tampa, în Florida, care îl va învesti în mod oficial pe Romney şi pe partenerul său de cursă să îi înfrunte pe preşedintele american în exerciţiu Barack Obama şi pe vicepreşedintele său Joe Biden în alegerile prezidenţiale de la 6 noiembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici