Politico.eu a alcătuit topul celor mai influenţi membri PE; pe listă este şi un eurodeputat român

Site-ul Politico.eu a alcătuit un top al celor mai influenţi 40 de membri ai Parlamentului European, printre aceştia figurând şi un eurodeputat român.

2113 afișări
Imaginea articolului Politico.eu a alcătuit topul celor mai influenţi membri PE; pe listă este şi un eurodeputat român

Politico.eu a alcătuit topul celor mai influenţi membri PE; pe listă este şi un eurodeputat român (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"Patruzeci de membri ai Parlamentului European care chiar contează", este titlul articolului publicat de Politico.eu.

"Iată pe cine trebuie să cunoaşteţi din Parlamentul European", afirmă autorul materialului, Ryan Heath.

Primele cinci locuri sunt ocupate, în ordine, de preşedintele PE, germanul Martin Schulz (Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor), de Marine Le Pen, liderul formaţiunii franceze de extremă-dreapta Frontul Naţional, belgianul Guy Verhofstadt (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa), germanul Manfred Weber (Partidul Popular European) şi populistul Nigel Farage (liderul Partidului Independenţei Marii Britanii - UKIP).

În Top 40 realizat de Politico.com este un singur eurodeputat român, Sorin Moisă, membru al PSD şi al Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor europeni.

Cei 40 de eurodeputaţi de pe listă provin din 14 ţări membre ale Uniunii Europene - Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franţa, Germania, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Slovenia şi Suedia. Parlamentul European are 751 de membri, din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici