Polonia a construit fortificaţii la graniţa estică pentru a descuraja un atac al Rusiei

2095 afișări
Imaginea articolului Polonia a construit fortificaţii la graniţa estică pentru a descuraja un atac al Rusiei

Mariusz Błaszczak, ministrul Apărării Polonia, a declarat: "Am început o extindere preventivă a măsurilor de securitate la graniţa cu Rusia şi Belarus. Acest lucru face parte din strategia noastră de apărare şi descurajare. Primele fortificaţii sunt deja amplasate la graniţa cu regiunea Kaliningrad".

Între timp, Polonia îl va expulza pe ataşatul militar al Belarusului ca răspuns la demersul diplomatic al autorităţilor belaruse. Acest lucru a fost raportat de agenţia poloneză de ştiri PAP, citându-l pe purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe.

Săptămâna trecută, Belarus a anunţat despre expulzarea a trei diplomaţi polonezi: doi membri ai consulatului din Hrodna şi un ataşat al poliţiei de frontieră poloneze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici