Poroşenko: „Putin se crede Dumnezeu şi trebuie oprit. Avem nevoie de armele Occidentului”

Fostul preşedinte al Ucrainei a tras un semnal de alarmă în presa internaţională: „În câteva ore, Putin poate aduce trupele la graniţă, iar Zelensky nu este pregătit”.

25842 afișări
Imaginea articolului Poroşenko: „Putin se crede Dumnezeu şi trebuie oprit. Avem nevoie de armele Occidentului”

Poroşenko: „Putin se crede Dumnezeu şi trebuie oprit. Avem nevoie de armele Occidentului”

„Problema cu Rusia este războiul hibrid. Este un tip de război pe care l-am cunoscut bine, chiar înainte de a deveni preşedinte.

Este un război complex, alcătuit din invazie directă, din atacuri cibernetice, din ştiri false orchestrate, care fac parte dintr-o activitate internaţională de discreditare a ţării noastre”, este concluzia lui Petro Poroşenko, în presa internaţională.

„Putin se crede Dumnezeu şi trebuie oprit. Avem nevoie de armele Occidentului. În câteva ore, Putin poate aduce trupele la graniţă, iar Zelesky (n.r. - actualul preşedinte al Ucrainei) nu este pregătit)”, a mai spus fostul lider de la Kiev.

Poroşeko are probleme cu autorităţile. Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko a revenit recent în Ucraina, pentru a răspunde acuzaţiilor de înaltă trădare care i-au fost aduse de procurori luna trecută.

El riscă 15 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici