Prăbuşirea avionului Germanwings: Carcasa celei de-a doua cutii negre a fost găsită

Echipele de intervenţie au găsit, miercuri, carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei Germanwings prăbuşit în Alpii francezi, aparatura de înregistrare desprinsă fiind căutată în continuare, informează Fox News.

2690 afișări
Imaginea articolului Prăbuşirea avionului Germanwings: Carcasa celei de-a doua cutii negre a fost găsită

Prăbuşirea avionului Germanwings: Carcasa celei de-a doua cutii negre a fost găsită (imagine: Wikipedia)

Preşedintele Francois Hollande a confirmat găsirea carcasei celei de-a doua cutii negre, care avea aparatură pentru înregistrarea parametrilor tehnici ai avionului.

Prima cutie neagră - cea care conţine conversaţiile echipajului - a fost găsită marţi, iar datele sunt accesabile, în pofida avariilor.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei. Aeronava a căzut în zona Barcelonnette, situată în provincia Haute Provence. Resturile avionului sunt în Masivul Pic de l'Estrop, la altitudinea de peste 2.500 de metri, unde sporadic este zăpadă, unde sunt rafale puternice de vânt, ninsori şi ploi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici