Prânzul sau cina pe pista aeroportului, la 540 de dolari. Iniţiativa de succes a unei companii aeriene din Japonia

  • All Nippon Airways (ANA), cea mai mare companie aeriană din Japonia, oferă mese la prima clasă, într-un avion parcat, pentru 540 de dolari.
  • Compania a sporit numărul locurilor pentru luna aprilie, după ce primele oferte s-au epuizat rapid, relatează BBC.
606 afișări
Imaginea articolului Prânzul sau cina pe pista aeroportului, la 540 de dolari. Iniţiativa de succes a unei companii aeriene din Japonia

O serie de companii aeriene s-au gândit, în mod creativ, cum să folosească avioanele menţinute la sol în timpul pandemiei.

Industria globală a companiilor aeriene se confruntă cu cea mai grea provocare de până acum, pe fondul restricţiilor impuse de pandemie.

Aşa a luat naştere iniţiativa „Zborurile către nicăieri”, care imediat a devenit populară printre amatorii de experienţe unice.

În octombrie, Singapore Airlines le-a oferit clienţilor posibilitatea de a lua prânzul într-un Airbus A380, parcat pe aeroportul principal al oraşului. În ciuda preţului de peste 500 de dolari, primele locuri s-au epuizat într-o jumătate de oră.

Experienţa culinară ANA are loc într-un Boeing 777, parcat pe aeroportul Haneda din Tokyo.

În timp ce un loc la prima clasă costă 59.800 de yeni (540 de dolari), cei interesaţi pot opta pentru o experienţă mai ieftină, pentru 29.800 de yeni (270 dolari). Ideea unui „restaurant cu aripi” aparţine angajaţilor care doreau să utilizeze mai bine aeronavele aflate la sol.

Săptămâna trecută, British Airways şi-a pus la dispoziţie meniul pentru clasa întâi, prin intermediul companiei de catering DO & Co, pentru livrarea la domiciliu.

Joi, guvernul australian a lansat un pachet de 1,2 miliarde de dolari, destinat să-i determine pe oameni să cheltuiască pentru călătorii interne. Schema va reduce la jumătate preţul a aproape 800.000 de bilete de avion şi se va desfăşura până la sfârşitul lunii iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici