Prea multă agitaţie la Moscova din cauza rebeliunii. Putin a mers într-o vizită de lucru în Daghestan

Într-una dintre primele sale apariţii de după rebeliunea eşuată din Rusia, Vladimir Putin s-a îndreptat spre Republica Autonomă Daghestan.

1294 afișări
Imaginea articolului Prea multă agitaţie la Moscova din cauza rebeliunii. Putin a mers într-o vizită de lucru în Daghestan

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Putin a vizitat miercuri regiunea Daghestan şi a fost întâmpinat de susţinători entuziasmaţi pe străzile din oraşul Derbent, potrivit unei înregistrări video postate de Kremlin.

Preşedintele rus a prezidat, de asemenea, o reuniune dedicată dezvoltării turismului.

Putin a vizitat şi Moscheea Juma din Derbent, cea mai veche moschee din Rusia şi una dintre cele mai vechi din lume.

Putin spune că nu a avut îndoieli în privinţa susţinerii ruşilor în timpul rebeliunii Wagner

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că "nu s-a îndoit" în niciun moment de sprijinul cetăţenilor ruşi în timpul rebeliunii Wagner din weekend.

"Nu există nicio persoană din Daghestan care să nu susţină deciziile conducerii Federaţiei Ruse, care au fost adoptate la 24 iunie anul acesta", a declarat preşedintele Daghestanului, Serghei Melikov, la o întâlnire de lucru cu Putin.

"Nu am avut nicio îndoială cu privire la reacţiile din Daghestan şi din întreaga ţară", a răspuns Putin.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici