Premierul Israelului, Naftali Bennett, a vorbit cu Vladimir Putin şi au stabilit să se întâlnească

  • Premierul Israelului, Naftali Bennett, a vorbit prin telefon cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.
  • Discuţia a vizat teme internaţionale şi de securitate.
  • Naftali Bennett şi Vladimir Putin au stabilit să se întâlnească în curând.
1687 afișări
Imaginea articolului Premierul Israelului, Naftali Bennett, a vorbit cu Vladimir Putin şi au stabilit să se întâlnească

Premierul Israelului, Naftali Bennett, a vorbit cu Vladimir Putin şi au stabilit să se întâlnească

Premierul Israelului, Naftali Bennett, a discutat luni, prin telefon, cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, cei doi lideri stabilind să aibă o întrevedere în curând, anunţă Guvernul israelian.
 
"Premierul Naftali Bennett a vorbit astăzi, 5 iulie, pentru prima dată, cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Premierul Bennett i-a mulţumit preşedintelui Putin pentru felicitările transmise cu ocazia formării Guvernului israelian şi a exprimat apreciere pentru legăturile istorice dintre poporul rus şi poporul evreu", anunţă Biroul premierului Israelului, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu, vizualizat de MEDIAFAX.
 
"Cei doi lideri au abordat o serie de chestiuni politice şi de securitate. Premierul Israelului a mulţumit Rusiei pentru rolul important în scopul menţinerii păcii şi stabilităţii, precum şi pentru asistenţa oferită în schimburile de prizonieri", precizează Guvernul israelian.
 
"Premierul Israelului şi preşedintele Rusiei au stabilit să se întâlnească în curând", subliniază Guvernul israelian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici