Premierul Spaniei a anunţat că nu demisionează

Prim-ministrul Pedro Sánchez fusese vizat de o campanie de hărţuire.

161 afișări
Imaginea articolului Premierul Spaniei a anunţat că nu demisionează

Premierul Spaniei a anunţat că nu demisionează

Prim-ministrul spaniol Pedro Sánchez a anunţat decizia luni. El va continua să conducă guvernul spaniol.

Miercuri, liderul socialist a anunţat că anulează toate angajamentele oficiale pentru a reflecta asupra viitorului său. El a luat decizia după ce o instanţă a deschis o anchetă de corupţie împotriva soţiei sale. Sánchez a insistat că acuzaţiile sunt o campanie de hărţuire orchestrată de mass-media de dreapta.

Acuzaţiile împotriva soţiei lui Sánchez, Begoña Gómez au fost aduse de către organizaţia Manos Limpias (Mâini curate), condusă de un bărbat legat de extrema dreaptă, potrivit BBC.

Procurorul din Madrid a cerut, joi, suspendarea anchetei din lipsa probelor, iar reclamantul a recunoscut că acuzaţiile ar putea fi false, deoarece se bazau pe articole din ziare online.

Ca răspuns la anunţul lui Sanchez de miercuri, în weekend, în Spania au avut loc mai multe demonstraţii. Oamenii i-au cerut să nu renunţe la funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sanchez,
demisie,
anunţ

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici