Preşedintele Africii de Sud, ironizat după ce nu a putut să îşi pună masca de protecţie în timpul unei conferinţe

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a fost ironizat de internauţi după ce nu a reuşit să îşi pună masca de protecţie pe faţă la finalul unei conferinţe de presă în care îndemna pe toată lumea să poarte aşa ceva.

2621 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Africii de Sud, ironizat după ce nu a putut să îşi pună masca de protecţie în timpul unei conferinţe

Preşedintele Africii de Sud, ironizat după ce nu a putut să îşi pună masca de protecţie în timpul unei conferinţe

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a anunţat, vineri, că va impune restricţii mult mai stricte în ţară pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus.

Liderul a îndemnat pe toată lumea să folosească măşti de protecţie atunci când iese din casă şi a încercat să le arate, în direct, cum trebuie folosite acestea.

Dar demonstraţia sa nu a mers conform planului şi Ramaphosa s-a chinuit de mai multe ori să îşi pună pe faţă masca, doar că aceasta se încăpăţâna să nu stea.

Internauţii au reacţionat imediat şi imaginile hilare u preşedintele african încercând să îşi pună masca au fost distribuite intens alături de hashtag-urile #CyrilMaskChallenge şi #MaskOnChallenge.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici