Preşedintele Iranului: "Atrocităţile din Fâşia Gaza trebuie să unească musulmanii" împotriva Israelului

Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a salutat acordul de încetare a confruntărilor militare între Hamas şi Israel, afirmând că "atrocităţile din Fâşia Gaza ar trebui să unească musulmanii" împotriva Israelului, conform unui interviu acordat unui post pakistanez.

413 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iranului: "Atrocităţile din Fâşia Gaza trebuie să unească musulmanii" împotriva Israelului

Mahmoud Ahmadinejad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Actele de cruzime din Fâşia Gaza ar trebui să îi unească pe musulmani", a spus Ahmadinejad, conform site-ului israelian Ynetnews.com. Liderul iranian a salutat acordul de încetare a focului dintre Hamas şi Israel, subliniind însă că nu este "prea optimist" în legătură cu armistiţiul.

"Israelul ocupă Palestina de zeci de ani folosind argumente false. Astăzi, oamenii oprimaţi din Fâşia Gaza au devenit din nou victime ale politicilor expansioniste şi atrocităţilor", a insistat liderul islamist de la Teheran.

La rândul său, adjunctul ministrului iranian de Externe, Hossein Amir-Abdollahian, a felicitat "poporul din Gaza pentru rezistenţa armată şi pentru victoria" împotriva Israelului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici