Preşedintele Kazahstanului visează la un mega-proiect- Eurasia Mare

Putin şi Tokayev încă visează la crearea Uniunii Eurasiatice, deşi regimurile lor autocratice sunt în prăpastie.

2340 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Kazahstanului visează la un mega-proiect- Eurasia Mare

Preşedintele Kazahstanului visează la un mega-proiect- Eurasia Mare

Preşedintele Kazahstanului Kassym-Jomart Tokayev a cerut implicarea mai multor ţări în mega-proiectul "Eurasia Mare", relatează Trend , citând presa din Kazahstan. 

„Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a prezentat o propunere foarte interesantă, cum ar fi mega-proiectul Eurasia Mare. Într-adevăr, acesta este un proiect care merită un studiu foarte detaliat, o discuţie şi cred că mai devreme sau mai târziu vom ajunge la implementarea lui”, a spus Tokayev.

El a cerut implicarea multor ţări în acest proiect.

„Mai mult, preşedintele Rusiei a făcut o propunere absolut raţională de a implica şi alte ţări interesate în procesul de integrare. Aici putem vorbi despre ţările incluse în proiectul One Belt One Road, precum şi despre alte ţări care îşi exprimă cu adevărat interesul pentru a se alătura proceselor de integrare în spaţiul eurasiatic”, a spus Tokayev.

El a abordat şi problema financiară.

„Am avut discuţii destul de detaliate pe această temă cu Vladimir Putin zilele trecute. Am ajuns la acordurile necesare şi au fost luate măsuri de către Guvernul Kazahstanului. Cred că nu există nicio problemă cu finanţarea ”, a subliniat Tokayev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici