Preşedintele PE, Martin Schulz, a fost colindat de copii din România: "Dorinţele lor nu vor rămâne fără ecou" - FOTO

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a fost colindat, marţi, de copii din România, Germania, Italia, Austria, Ungaria şi Serbia, potrivit unui anunţ de pe contul său de Facebook.

402 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PE, Martin Schulz, a fost colindat de copii din România: "Dorinţele lor nu vor rămâne fără ecou" - FOTO

Martin Schulz (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Am avut astăzi (marţi - n.r.) marea bucurie şi onoare de a primi şi saluta colindători din Germania, Italia, Austria, Ungaria, România şi Serbia veniţi la Parlamentul European. Un moment minunat", a scris Martin Schulz.

Preşedintele Legislativului european a precizat că "dorinţele colindătorilor, în special de a face mai mult pentru refugiaţii din lume, precum cei din Siria, şi în lupta împotriva sărăciei, mai ales în rândul copiilor, nu vor rămâne fără ecou în Parlamentul European", a mai scris politicianul german.

Acesta a postat şi o fotografie în care apare alături de grupul de colindători din cele şase ţări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici