Primele date din anchetă: arma de recuzită pe care a folosit-o Alec Baldwin pe platoul de filmare avea muniţie reală

Poliţiştii americani au stabilit că arma de recuzită pe care a folosit-o Alec Baldwin pe platoul de filmare avea muniţie reală. Sunt primele detalii din ancheta începută după ce actorul a împuşcat mortal o femeie în timpul unor filmări.

4971 afișări
Imaginea articolului Primele date din anchetă: arma de recuzită pe care a folosit-o Alec Baldwin pe platoul de filmare avea muniţie reală

Primele date din anchetă: arma de recuzită pe care a folosit-o Alec Baldwin pe platoul de filmare avea muniţie reală

Potrivit primelor informaţii prezentate de Reuters, arma folosită de Alec Baldwin pe platoul de filmare era una de recuzită, considerată nepericuloasă.

Anchetatorii au stabilit că în interior se afla muniţie reală ceea ce a dus la împuşcarea mortală a unei directoare de imagine şi la rănirea regizorului filmului.

Actorul Alec Baldwin a tras joi cu o armă de recuzită în timpul unor filmări şi a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc pe platoul lungmetrajului independent „Rust”, a anunţat biroul şerifului din Santa Fe County într-un comunicat.

„Biroul şerifului confirmă că doi oameni au fost împuşcaţi pe platoul filmului <Rust>. Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, şi Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împuşcaţi când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător şi actor”, a anunţat poliţia într-un comunicat.

Potrivit autorităţilor, Hutchins a fost transportată cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico, unde a fost declarat decesul, în timp ce Souza a fost dus cu ambulanţa la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent pentru a fi tratat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici