Primul caz de ciumă din ultimii opt ani, înregistrat în statul american Oregon

  • Primul caz de ciumă din ultimii opt ani a fost înregistrat în statul american Oregon.
  • Este vorba despre un locuitor dintr-o zonă rurală.
  • Experţii cred că puricele infectat a fost transportat cu ajutorul unei pisici, potrivit Sky News.
988 afișări
Imaginea articolului Primul caz de ciumă din ultimii opt ani, înregistrat în statul american Oregon

Primul caz de ciumă din ultimii opt ani, înregistrat în statul american Oregon

Anunţul privind cazul de ciumă a fost făcut de autorităţile sanitare. Pacientul primeşte antibiotice şi răspunde bine la tratament, au transmis acestea.

Ancheta a arătat că este posibil ca puricele să fi fost transportat în casă de pisica familiei. Animalul a fost şi el foarte bolnav, au mai aflat anchetatorii.

Ultimul caz din Oregon a fost 2015 şi a implicat un adolescent despre care se crede că a fost muşcat de un purice în timpul unei partide de vânătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici