Principalele drumuri din Bulgaria au fost închise din cauza viscolului

Viscolul a paralizat estul Bulgariei în ultimele zile, în timp ce autorităţile au reacţionat prin închiderea circulaţiei pe mai multe segmente ale principalelor drumuri naţionale şi autostrăzi.

391 afișări
Imaginea articolului Principalele drumuri din Bulgaria au fost închise din cauza viscolului

Principalele drumuri din Bulgaria au fost închise din cauza viscolului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Şoseaua care face legătura între Şumen şi Tărgovişte, în nord-estul Bulgariei este singura practicabilă din regiunea Şumen, informează site-ul Novinite.com.

Autorităţile au decis să închidă traficul pe autostrada Trakia, pe sectorul dintre Burgas şi Karnobat, în sud-estul Bulgariei, precum şi pe tronsonul Hemus - Karnobat, care leagă Devnia de Varna, în nord-estul Bulgariei.

În districtul Varna toate drumurile au fost închise din cauza ninsorilor.

Joi a fost decretată situaţie de urgenţă în 12 municipalităţi bulgare, avertisment care a rămas valabil şi vineri dimineaţa.

Peste 100 de pompieri au fost detaşaţi în ultimele 24 de ore pentru a asista persoanele rămase blocate din cauza zăpezilor, ajutând 138 de maşini şi 521 de persoane.

Aproximativ 120 de localităţi din estul Bulgariei au fost afectate de pene de curent cauzate de viscol.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici