Prinţesa Regală Anne, fiica Reginei Elisabeta: A fost o onoare şi un privilegiu să o însoţesc

  • Prinţesa Regală Anne, fiica Reginei Elisabeta a II-a, a însoţit sicriul Majestăţii Sale în avionul care a adus-o pe Majestatea Sa din Scoţia în Londra.
  • Prinţesa Regală a avut un mesaj de mulţumire pentru defuncta sa mamă şi spune că îi este recunoscătoare şi pentru sprijinul acordat lui Charles.
7513 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Regală Anne, fiica Reginei Elisabeta:  A fost o onoare şi un privilegiu să o însoţesc

Sursa foto: MediafaxFoto

Prinţesa Regală Anne şi soţul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence, şi Lordul Chamberlain au coborât marţi seara din avionul care transporta sicriul reginei la RAF Northolt.

Aceştia au mers în linişte pentru a se alătura recepţiei de pe aerodrom, la care participă şi prim-ministrului Liz Truss, relatează PA, citată de The Guardian.

Prinţesa Regală a spus că a fost un „privilegiu” să împărtăşească ultimele călătorii ale mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

„Am avut norocul de a împărtăşi ultimele 24 de ore din viaţa mamei mele dragi. A fost o onoare şi un privilegiu să o însoţesc în ultimele ei călătorii. A fi martoră a dragostei şi respectului arătat de atât de mult în aceste călătorii. A fost atât de înălţător. Cu toţii vom împărtăşi amintiri unice. Le mulţumesc tuturor celor care împărtăşesc sentimentul nostru de pierdere. Este posibil să ne fi reamintit cât de mult am luat de bune prezenţa şi contribuţia ei la identitatea noastră naţională. Sunt, de asemenea, foarte recunoscător pentru sprijinul şi înţelegerea oferite dragului meu frate Charles, în timp ce acceptă responsabilităţile suplimentare ale Monarhului. Mamei mele, Regina, îi mulţumesc”, a spus Prinţesa Anne.

Sicriul Reginei se îndreaptă spre Palatul Buckingham, de această dată înfăşurat în Steagul Regal Britanic, acelaşi care a fost ridicat pe Palat în aşteptarea Reginei. În drumul său prin Scoţia, sicriul reginei a fost acoperit cu Steagul Regal Scoţian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici