Prinţul Harry, ameninţat cu moartea de un britanic convertit la islam

Un britanic musulman a recunoscut că a ameninţat că îl va ucide pe prinţul Harry, fiind plasat în detenţie în aşteptarea sentinţei.

319 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry, ameninţat cu moartea de un britanic convertit la islam

Un britanic musulman a recunoscut că a proferat ameninţări cu moartea la adresa prinţului Harry

Ashraf Islam, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat pe 23 mai, după ce a intrat într-o secţie de poliţie din Londra şi a ameninţat că îl va ucide pe prinţul Harry. Incidentul a avut loc la o zi după ce doi islamişti l-au ucis pe un militar britanic care participase la operaţiuni în Afganistan.

Ashraf Islam a fost pus sub acuzare pe 25 mai, pentru ameninţări cu moartea proferate la adresa prinţului Harry. El a fost adus în faţa justiţiei şi a pledat vinovat.

Data condamnării nu a fost încă fixată, precizează Scotland Yard.

Prinţul Harry, în vârstă de 28 de ani, a participat de două ori la misiuni militare în Afganistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici