Procurorul general al Statelor Unite William Barr ar fi avut întrevederi private cu oficiali din alte ţări

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a avut întrevederi private cu oficiali din alte ţări pentru a obţine informaţii privind ancheta lui Robert Mueller, au informat mai multe surse pentru cotidianul The Washington Post.

726 afișări
Imaginea articolului Procurorul general al Statelor Unite William Barr ar fi avut întrevederi private cu oficiali din alte ţări

William Barr a avut întrevederi private cu oficiali din alte ţări -presă

Potrivit cotidianului, Barr ar fi avut întrevederi cu oficiali din cadrul serviciilor britanice de informaţii, iar săptămâna trecută a călătorit în Italia, unde s-a întâlnit cu oficiali din cadrul Guvernului.

Administraţia Donald Trump a fost acuzată că ar fi făcut solicitări similare premierului din Australia.

Departamentul de Stat a informat de asemenea că preşedintele american Donald Trump a contactat oficiali din alte ţări pentru a îl introduce pe William Barr.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Taguri:
sua,
mueller,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici