Video Protestatarii au pătruns în sediul Parlamentului de la Chişinău

Tinerii reuniţi marţi la Chişinău au spart uşile Parlamentului şi au intrat în clădire, aruncând afară diferite obiecte, relatează site-ul Unimedia.md, care susţine că numărul protestatarilor a ajuns la circa 30.000.

14 afișări

Aceştia au spart geamurile şi au pătruns în incinta clădirii, vandalizând etajul unu. În acest moment, un birou al Parlamentului este incendiat, în timp ce fumul toxic produs de incendiu pare să-i împrăştie pe protestatari.

Totodată, manifestanţii distrug zona din preajma clădirii Parlamentului şi instituţiei prezidenţiale şi scot cu forţa şoferii din automobilele blocate în trafic, pe care îi obligă să participe la proteste.

Mii de tineri protestează la Chişinău faţă de ceea ce consideră fraudarea alegerilor şi cer anularea acestora, într-o acţiune de protest organizată de Partidul Liberal Democrat din Republica Moldova, relatează PRO TV Chişinău.

Potrivit Unimedia, manifestanţii adunaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale scandează lozinci anticomuniste şi împotriva preşedintelui ţării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici