Protestatarii nu au mai venit vineri în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău

Protestatarii nu au venit vineri în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, pentru a participa la manifestaţia programată pentru ora 10.00, transmite BASA-press, afirmând că în zona respectivă sunt doar câţiva ziarişti şi un reprezentant al forţelor de ordine.

16 afișări
Imaginea articolului Protestatarii nu au mai venit vineri în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău

Protestatarii nu au mai venit vineri în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul Jurnal de Chişinău precizează însă că la ora 11.00, în piaţă se aflau circa 30 de persoane şi mai mulţi jurnalişti.

Premierul moldovean Zinaida Greceanîi a cerut joi seara populaţiei să nu permită minorilor să participe la manifestaţii stradale, deoarece aceştia pot fi "foarte uşor manipulaţi" de anumite forţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici