PROTESTE în Egipt: Armata le dă un ultimatum politicienilor

Armata egipteană a avertizat, luni, că va interveni, în cazul în care revendicările poporului nu vor fi satisfăcute în următoarele 48 de ore, a doua zi după organizarea unor manifestaţii masive pentru îndepărtarea preşedintelui Mohamed Morsi de la putere.

1162 afișări
Imaginea articolului PROTESTE în Egipt: Armata le dă un ultimatum politicienilor

Ministrul egiptean al Apărării şi şeful forţelor armate, generalul Abdul Fatah Al-Sissi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un mesaj citit la postul de televiziune, comandamentul militar a "reiterat cererea sa ca revendicările poporului să fie satisfăcute" şi a "dat (tuturor partidelor) 48 de ore, ca ultimă şansă" de a-şi asuma responsabilităţile faţă de circumstanţele istorice cu care se confruntă ţara.

"În cazul în care revendicările poporului nu sunt satisfăcute în cursul acestei perioade, (forţele armate) vor anunţa o foaie de parcurs şi măsuri pentru a superviza punerea în aplicare", potrivit declaraţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici