PROTESTE SUA: George Floyd şi poliţistul Derek Chauvin au fost colegi la un club de noapte până anul trecut

  • George Floyd a murit după ce poliţistul Derek Chauvin a stat circa 8 minute cu genunchiul pe gâtul său
  • Incidentul a stârnit revolte violente în 40 de oraşe americane
  • Presa din Minneapolis relatează că Floyd şi Chauvin ar fi fost colegi până anul trecut
18810 afișări
Imaginea articolului PROTESTE SUA: George Floyd şi poliţistul Derek Chauvin au fost colegi la un club de noapte până anul trecut

PROTESTE SUA: George Floyd şi poliţistul Derek Chauvin au fost colegi la un club de noapte până anul trecut

George Floyd, bărbatul de culoare decedat în urma intervenţiei brutale a unui poliţist, Derek Chauvin, ar fi lucrat chiar împreună cu cel vinovat de moarta sa, relatează televiziunea locală KSTP.

GEORGE FLOYD ŞI DEREK CHAUVIN, COLEGI LA UN CLUB DE NOAPTE

Potrivit jurnaliştilor din Minneapolis, George Floyd şi Derek Chauvin ar fi lucrat împreună până anul trecut la un club de noapte din oraş.
 
Maya Santamaria, proprietara clubului El Nuevo Rodeo, din sudul oraşului, a declarat: "Chauvin era poliţistul nostru în afara programului pentru toţi cei 17 ani cât am fost deschişi".
 
"Ei lucrau pe acelaşi schimb, dar Chauvin lucra afară, iar bodyguarzii lucrau înăuntru", a mai completat aceasta.
 
Maya Santamaria a declarat că deşi cei doi lucrau la acelaşi club în serile aglomerate, nu poate afirma cu certitudine că se cunoşteau, dat fiind că administratorii clubului apelau la mulţi pazinici, inclusiv ofiţeri de poliţie aflaţi în afara programului.
 
"Un prieten mi-a trimis imaginile spunând: "E tipul care lucra pentru tine". I-am spus că nu, dar apoi am văzut imaginea cu prim plan şi mi-am spus: "Dumenzeule, el este"", a mai afirmat femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici