Familia lui George Floyd cere O NOUĂ AUTOPSIE. Raportul oficial păre că încearcă să îi scuze pe poliţişti

Familia lui George Floyd şi-a angajat propriul medic legist care să efectueze o autopsie separată, după ce rezultatele oficiale au susţinut că Floyd nu ar fi murit de strangulare sau asfixiere. Raportul oficial constată că bărbatul a murit din cauza „reţinerii poliţiei combinate cu boli de inimă şi posibile substanţe toxice cosumate”. Practic, potrivit rezultatelor premiliminare, ofiţerul de poliţie Derek Chauvin doar ar fi agravat starea de sănătate deja firavă a lui George Floyd, stând cu picioarele pe acesta.

7988 afișări
Imaginea articolului Familia lui George Floyd cere O NOUĂ AUTOPSIE. Raportul oficial păre că încearcă să îi scuze pe poliţişti

Familia lui George Floyd cere o a doua autopsie, în urma raportului oficial care pare că încearcă să îi scuze pe poliţişti

Între timp, un nou video, pe care îl poţi vedea mai jos, arată cum nu unul, ci trei poliţişti stăteau cu genunchii pe George Floyd, în timp ce acesta, în ultimele sale momente, îi implora să îl lase să respire.

Familia lui Floyd a dezvăluit că l-a plătit pe renumitul patolog criminalist Dr. Michael Baden pentru a efectua o a doua autopsie independentă, argumentând că „Familia nu are încredere Departamentului de Poliţie din Minneapolis. Cum am putea? Am văzut deja adevărul”.
 
Baden va ajunge la Minneapolis în cursul zilei de astăzi şi a declarat pentru Fox News că propriul său rezultat va fi comunicat la începutul săptămânii viitoare. 
 
Minneapolis se confruntă cu cea de-a cincea zi de proteste intense. Manifestanţii cer să se facă lumină în acest caz şi pedepse mult mai mari pentru ofiţerii de poliţie care fac abuz, în urma zecilor de cazuri în care persoane afro-americane au fost ucise fără ca ele să fi reprezentat un pericol real pentru poliţişti. Mai multe manifestaţii au izbucnit în toată ţara, inclusiv la Washington D.C., în apropierea Casei Albe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici