Putin a folosit un nou termen pentru conflictul din Ucraina: "Război civil" / Liderul rus l-a lăudat pe Viktor Orban şi a atacat din nou UE şi SUA

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat în cadrul conferinţei sale maraton că obiectivele Moscovei în Ucraina rămân neschimbate şi că nu va exista pace până când acestea nu vor fi atinse.

2071 afișări
Imaginea articolului Putin a folosit un nou termen pentru conflictul din Ucraina: "Război civil" / Liderul rus l-a lăudat pe Viktor Orban şi a atacat din nou UE şi SUA

Putin a folosit un nou termen pentru conflictul din Ucraina: "Război civil" / Liderul rus l-a lăudat pe Viktor Orban şi a atacat din nou UE şi SUA

Preşedintele rus a folosit un nou termen pentru a descrie războiul din Ucraina: "război civil"

"Ruşii şi ucrainenii sunt un singur popor, în esenţă, iar ceea ce asistăm acum este o mare tragedie care seamănă cu un război civil între fraţi din tabere opuse.

"Şi nici măcar nu este vina lor, întregul sud-est al Ucrainei a fost întotdeauna pro-rus", susţine Putin, fără a furniza vreo dovadă.

Putin spune că Viktor Orban, premierul ungar care se opune aderării Ucrainei la UE, nu este un politician pro-rus, ci cineva care protejează interesele naţionale ale ţării lor, spre deosebire de ceilalţi lideri ai blocului.

Trecând la America, el spune că doar atunci când SUA vor arăta respect şi vor căuta un compromis cu Rusia, în loc să folosească forţa sau sancţiuni, relaţiile se vor putea normaliza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici