Putin, despre explozia podului din Crimeea: Act terorist planificat de serviciile speciale ucrainene

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat duminică că explozia de pe un pod cheie care leagă Crimeea de Rusia continentală a fost un act terorist planificat de serviciile speciale ucrainene.

1649 afișări
Imaginea articolului Putin, despre explozia podului din Crimeea: Act terorist planificat de serviciile speciale ucrainene

"Nu există nicio îndoială. Acesta este un act de terorism care vizează distrugerea unei infrastructuri civile de importanţă critică", a declarat Putin într-o înregistrare video pe canalul Telegram al Kremlinului. "Acest lucru a fost conceput, executat şi ordonat de serviciile speciale ucrainene".

Putin s-a întâlnit cu Alexander Bastrykin, şeful Comitetului de Investigaţii al Rusiei, care a prezentat concluziile unei anchete privind explozia şi incendiul de sâmbătă de pe pod, relatează agenţia de presă Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici