Raluca Turcan, mesaj după victoria Maiei Sandu în Republica Moldova. „România va sprijini în continuare autorităţile de la Chişinău prin proiecte concrete”

  • Raluca Turcan consideră că cetăţenii Republicii Moldova au ales corect.
  • „Este un semnal clar dat clasei politice că Moldova doreşte respectarea statului de drept, democraţie şi valori europene”, explică vicepremierul.
  • Maia Sandu l-a învins pe Igor Dodon, preşedintele în funcţie al ţării
840 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, mesaj după victoria Maiei Sandu în Republica Moldova. „România va sprijini în continuare autorităţile de la Chişinău prin proiecte concrete”

Raluca Turcan, mesaj după victoria Maiei Sandu în Republica Moldova

„Mă bucur enorm pentru cetăţenii Republicii Moldova care au ales prima femeie preşedinte din istoria ţării. Astfel, Moldova face un PAS mare spre Europa, vine mai aproape de România şi de valorile democratice. Este un semnal clar dat clasei politice că Moldova doreşte respectarea statului de drept, democraţie şi valori europene. Maia Sandu poate face schimbarea pe care cetăţenii Republicii Moldova o căutau prin ţări străine, nevoiţi fiind să muncească şi să îndure umilinţe numai de ei ştiute”, arată Raluca Turcan. 
 
Aceasta a adăugat că „România va sprijini în continuare autorităţile de la Chişinău prin proiecte concrete şi prin europarlamentarii români la Bruxelles pentru a aduce cât mai repede Republica Moldova acolo unde îi este locul - în Europa”, a mai arătat vicepremierul. 
 
„Ţările noastre au atât de mult de oferit şi de primit, iar acum avem, şi de o parte şi de alta a Prutului, contextul pentru un viitor construit pe valori europene, un viitor care să-i aducă acasă pe cât mai mulţi dintre cei plecaţi în străinătate”, a conchis Turcan. 
 
Maia Sandu,  lidera formaţiunii proeuropene Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS), l-a învins pe Igor Dodon, reprezentantul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici