Rapper-ul Coolio a murit de la o supradoză de fentanil, spune managerul său

Moartea rapper-ului american Coolio în septembrie 2022 a fost cauzată de efectele fentanilului şi ale altor droguri, a spus managerul său.

2278 afișări
Imaginea articolului Rapper-ul Coolio a murit de la o supradoză de fentanil, spune managerul său

Rapper-ul Coolio a murit de la o supradoză de fentanil, spune managerul său

Jarez Posey a spus că familia muzicianului a fost informată despre constatări de către medicul legist din Los Angeles.
 
Artistul a fost găsit fără suflare pe podeaua băii din casa unui prieten din Los Angeles în urmă cu şase luni. Avea 59 de ani.
 
Coolio, al cărui nume real era Artis Leon Ivey Jr, a câştigat un Grammy pentru piesa Gangsta's Paradise din 1995.
 
Hitul - ales ulterior ca coloană sonoră a filmului Dangerous Minds - a devenit una dintre cele mai de succes melodii rap din toate timpurile, contribuind la aducerea genului în mainstream.
 
Continuă să fie ascultat pe scară largă şi a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube.
 
La momentul morţii sale, rapperul suferea de boli de inimă şi astm, relatează CBS News.
 
În timp ce Coolio consumase recent fenciclidină sau PCP, moartea sa a fost rezultatul efectelor unui cocktail de fentanil, heroină şi metamfetamine, a spus CBS. 
 
Coolio a început să facă muzică în anii 80, dar şi-a consolidat locul în istoria hip-hop-ului când a înregistrat Gangsta's Paradise.
 
S-a născut în Pennsylvania, dar a crescut în suburbia Compton din Los Angeles, unde cariera sa a înflorit şi a devenit o figură principală în scena muzicii rap de pe coasta de vest a SUA în anii '90.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici