Războiul din Ucraina: capitala Kiev a fost atacată pe parcursul nopţii

Oraşul Kiev a fost atacat pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Explozii puterice s-au auzit într-o zonă a oraşului, iar locuitorii au fost îndemnaţi să rămână în adăposturi, potrivit Sky News.

843 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina: capitala Kiev a fost atacată pe parcursul nopţii

Războiul din Ucraina: capitala Kiev a fost atacată pe parcursul nopţii

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că au fost „explozii puternice” într-o parte a oraşului, îndemnând locuitorii să „rămână în adăposturi”.

A fost primul atac asupra capitalei de la sfârşitul lunii septembrie.

„Pe malul stâng s-au auzit explozii puternice. Conform informaţiilor preliminare, forţele de rachete balistice antiaeriene au funcţionat. Teroarea continuă. Staţi la adăposturi!", a transmis Vitali Klitschko pe Telegram.

Nu există informaţii despre victime. Alertele aeriene pentru Kiev şi o regiune din apropiere au fost pornite cu doar câteva minute înainte ca exploziile să fie auzite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici