Video Recompensă de 1.200 de euro, dată de autorităţile ungare pentru detalii despre un suspect de tâlhărie - VIDEO

Autorităţile din Ungaria oferă o recompensă de 1.200 de euro primei persoane care oferă detalii pentru identificarea unui bărbat suspectat de comiterea unei tâlhării în ţara vecină, fiind cerut în acest caz şi ajutorul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

744 afișări

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, autorităţile din Ungaria au solicitat sprijin poliţiştilor români pentru identificarea unui bărbat suspectat de tâlhărie, într-o bancă din ţara vecină.

"Poliţiştii maghiari fac cercetări pentru identificarea unei persoane, care în 18 iulie, în jurul orei 12.30, a intrat intr-o unitate bancară, unde sub ameninţarea cu o armă neletală cu gaz, a solicitat lucrătorului toţi banii din seif, dar pentru că angajatul s-a împotrivit agresorul a părăsit banca", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,80-1,85 metri, constituţie atletică, păr scurt, închis la culoare.

La data comiterii faptei, suspectul purta ochelari de soare, tricou alb, pantaloni scurţi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport, de culoare albă.

Acesta are mai multe tatuaje, unul dintre ele aflându-se pe partea dreaptă a gâtului, părând a fi o coadă de scorpion.

"Menţionăm că autorităţile maghiare oferă o recompensă în valoare de 1.200 de euro primei persoane care poate da informaţii, care să ducă la identificarea suspectului", mai arată sursa citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici