Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din Mali: Cel puţin 54 de persoane au murit, iar alte zece au fost rănite

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din nord-estul statului african Mali în care au fost ucişi cel puţin 53 de militari, a informat sâmbătă agenţia de ştiri a grupării, Amaq, fără a furniza niciun fel de dovadă, potrivit Reuters.

1272 afișări
Imaginea articolului Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul din Mali: Cel puţin 54 de persoane au murit, iar alte zece au fost rănite

Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atacul din Mali, în care au fost ucise cel puţin 54 de persoane

Guvernul din Mali a anunţat că militarii şi un civil au fost ucişi într-un atac asupra unui post de armată din nordul Mali, într-unul dintre cele mai letale atacuri împotriva armatei ţării din Africa de Vest din ultimii ani.

"În urma unui atac produs asupra unei poziţii militare din localitatea Indelimane, au fost găsiţi 54 de morţi, inclusiv un civil, şi zece răniţi. Daunele materiale sunt semnificative", a declarat, prin Twitter, ministrul Comunicaţiilor din Mali, Yaya Sangare.

"Situaţia este acum sub control. Operaţiunile de securizare a perimetrului şi procedura de identificare a cadavrelor continuă", a precizat Yaya Sangare.

Taguri:
mali,
stat islamic,
atac

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici