Retragere de la nivel înalt în politica din Danemarca

Viceprim-ministrul şi ministrul Economiei al Danemarcei, Jakob Ellemann-Jensen, a anunţat luni că se retrage din politică

287 afișări
Imaginea articolului Retragere de la nivel înalt în politica din Danemarca

Retragere de la nivel înalt în politica Danemarcei

Decizia a fost luată la finalul unui concediu de odihnă luat din cauza stresului. Jakob Ellemann-Jensen, care este şi lider al Partidul Liberal, se va retrage imediat şi va fi înlocuit în toate funcţiile pe care le deţine, potrivit Reuters.

Ministrul Apărării, Troels Lund Poulsen, va deveni vicepremier interimar şi ministru al Economiei, a anunţat Ellemann-Jensen.

„Aş dori să precizez că ne vom continua munca de implementare a platformei guvernamentale, deoarece cred că Partidul Liberal ar trebui să continue la guvernare”, a spus Lund Poulsen.

Partidul Liberal al lui Ellemann-Jensen au scăzut în sondajele de opinie după ce au intrat în guvern format în alianţă cu Partidul Social Democrat şi cu Moderaţii.

Partidul Liberal va alege un nou preşedinte luna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici