Rezultate preliminare: Recep Erdogan este pe primul loc în scrutinul prezidenţial din Turcia

Preşedintele în funcţie, Recep Tayyip Erdogan, se clasează pe primul loc în turul al doilea al scrutinului prezidenţial din Turcia, conform rezultatelor preliminare anunţate de Comisia electorală de la Ankara.

407 afișări
Imaginea articolului Rezultate preliminare: Recep Erdogan este pe primul loc în scrutinul prezidenţial din Turcia

Rezultate preliminare: Recep Erdogan este pe primul loc în scrutinul prezidenţial din Turcia

Recep Tayyip Erdogan a primit 53,7% din voturi, iar candidatul alianţei opoziţiei, Kemal Kilicdaroglu, 46,3%, a anunţat Consiliul electoral suprem de la Ankara, după numărarea a 79% din voturi, informează publicaţia Hurriyet.

Rezultatele evoluează permanent, fiind fluctuaţii de câteva procente, pe măsură ce sunt numărate voturile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici