Românca acuzată după alerta falsă pe o platformă petrolieră, externată dintr-o clinică psihiatrică

Românca Dana Roşu, care a declanşat alerta falsă cu bombă pe o platformă petrolieră din Marea Nordului, a fost externată miercuri din clinica de psihiatrie unde fusese internată ca urmare a acestui incident, a anunţat Glasgow Daily Record în ediţia electronică.

21 afișări

Potrivit sursei citate, Dana Roşu, în vârstă de 23 de ani, a fost acuzată de tulburarea liniştii publice după incidentul din februarie de pe platforma petrolieră, situată la 209 kilometri de oraşul Aberdeen.

Tribunalul din Aberdeen a aprobat eliberarea femeii pe cauţiune după ce aceasta a predat paşaportul.

Dana Roşu a declanşat alerta de securitate pe platforma petrolieră Safe Scandinavia, după ce a visat că aceasta urma să fie aruncată în aer, provocând astfel o operaţiune de salvare care a costat un milion de lire sterline.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici