Românul ucis la Londra a fost "executat" după o ceartă cu un alt bodyguard

Bodyguardul român Bogdan Gabriel Pădureţ, cunoscut sub numele de Tony, a fost "executat" într-o operaţiune profesionistă, după ce a fost implicat într-o ceartă cu un bodyguard al unui alt club, potrivit poliţiei britanice, relatează The Dailly Mirror.

1352 afișări
Imaginea articolului Românul ucis la Londra a fost "executat" după o ceartă cu un alt bodyguard

Românul ucis la Londra a fost "executat" după o ceartă cu un alt bodyguard (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Poliţia crede că Pădureţ a fost împuşcat în North London, în cadrul unui "război al bodyguarzilor".

Pădureţ, în vârstă de 29 de ani, care era şeful serviciului de securitate al clubului exclusivist Mayfair, în West End, la Londra, a fost implicat într-o ceartă cu bodyguardul unui alt club din capitala britanică.

El abia fusese adus acasă în momentul când a fost împuşcat de patru ori în cap, în timp ce se afla în maşină, de o persoană care se afla pe o motocicletă.

"A fost o crimă premeditată şi executată cu sânge rece. Pădureţ era, fără îndoială, ţinta", a declarat inspectorul şef Jacqueline Sebire.

"A fost o lovitură profesionistă", a declarat o altă sursă din cadrul poliţiei. "Noi căutăm bodyguarzi de club, dar el (Pădureţ) se pare că era ocupat şi cu doamnele, deci, aceasta este o altă pistă în anchetă", a adăugat eaceastă sursă.

Maiana Pădureţ, mama victimei, a venit din România, cu avionul, pentru identificarea cadavrului fiului ei. "El a însemnat totul pentru mine. Nu am cuvinte să spun cât de mult ne va lipsi tuturor", a declarat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici