Romulus Mailat, transferat din Italia în România pentru ispăşirea pedepsei de închisoare pe viaţă

Românul Nicolae Romulus Mailat, condamnat la închisoare pe viaţă în Italia pentru uciderea Giovannei Reggiani, agresată în octombrie 2007 la Roma, a fost extrădat joi în România, unde va ispăşi în continuare pedeapsa, informează ziarul La Repubblica.

333 afișări
Imaginea articolului Romulus Mailat, transferat din Italia în România pentru ispăşirea pedepsei de închisoare pe viaţă

Romulus Mailat, transferat din Italia în România pentru ispăşirea pedepsei de închisoare pe viaţă

Romulus Mailat a fost adus în România de agenţi ai Serviciului Poliţiei italiene pentru cooperare internaţională.

În virtutea principiului de recunoaştere mutuală a sentinţelor la nivelul Uniunii Europene, deţinutul român a fost predat autorităţilor române şi va ispăşi în continuare pedeapsa de închisoare pe viaţă într-un penitenciar din România.

Nicolae Romulus Mailat a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în Italia, pentru uciderea Giovannei Reggiani, agresată pe 30 octombrie 2007 la Roma.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici