Royal Opera House interzice accesul unui spectator pentru că a huiduit un copil actor

Royal Opera House a interzis pe viaţă unui spectator pentru că a huiduit şi a hărţuit un actor de 12 ani în timpul unei producţii a operei Alcina de Haendel, scrie BBC.

359 afișări
Imaginea articolului Royal Opera House interzice accesul unui spectator pentru că a huiduit un copil actor

Sursa foto: Twitter

Copilul de 12, ani, Malakai M. Bayoh, a fost huiduit şi i s-a strigat „Prostii!” în timp ce îşi cânta replicile, marţi, în seara premierei, la Londra.

Spectatorii l-au redus la tăcere pe hărţuitor, care a plecat la scurt timp după aceea, şi l-au aplaudat zgomotos pe micul actor, Malakai M. Bayoh.

Royal Opera House a transmis că este „îngrozitor” ce s-a întâmplat şi l-a lăudat pe tânărul actor pentru interpretarea lui Oberto, care a fost bine primită de critici.

Într-o declaraţie pentru BBC, un purtător de cuvânt a spus: „Malakai este uimitor de talentat, aducând rolului o interpretare excelentă şi o cântare frumoasă - o realizare uriaşă pentru un cântăreţ atât de tânăr. Din nefericire, în seara de deschidere a spectacolului Alcina a fost prezent un spectator care a perturbat spectacolul şi prestaţia excelentă a lui Malakai. Suntem consternaţi de faptul că un spectator s-a comportat în acest mod şi suntem cu totul alături de Malakai, de distribuţie şi de echipa de creaţie a spectacolului Alcina. S-au luat măsuri pentru a ne asigura că spectatorul în cauză nu se mai întoarce la Royal Opera House”.

Bayoh s-a format la Cardinal Vaughan Memorial School. El a fost lăudat de critici pentru prestaţia sa excelentă în circumstanţe dificile.

Într-o recenzie pentru The Guardian s-a scris: „Alegerea dramatică şi emoţionantă a lui Jones de a alege un copil alto (aici un Malakhai Bayoh) pentru a cânta băiatul pierdut Oberto a stârnit scandaluri din partea unei singure persoane, care au fost repede - şi pe bună dreptate - înecate în aplauze din partea tuturor celorlalţi”.

„Tânărul Malakai M. Bayoh, care îşi făcea debutul în rolul băiatului Oberto, a fost huiduit în mod ruşinos în mijlocul unei arii pe care o cânta cu îndemânare şi exuberanţă”, scrie şi The Telegraph.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici