Rusia, indignată de acţiunile provocatoare ale primarului Radu Mazăre

Rusia şi-a exprimat indignarea faţă de acţiunile provocatoare ale primarului Constanţei, Radu Mazăre, care a apărut împreună cu fiul său îmbrăcat în uniformă nazistă la o prezentare de modă, relatează Itar-Tass, în pagina electronică.

23 afișări
Imaginea articolului Rusia, indignată de acţiunile provocatoare ale primarului Radu Mazăre

Rusia, indignată de acţiunile provocatoare ale primarului Radu Mazăre (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

"Astfel de acţiuni provocatoare ale unui oficial de rang înalt provoacă indignare", a afirmat un oficial din cadrul Ministerului de Externe de la Moscova.

Instituţia crede că "acest act de blasfemie care dezonorează memoria milioanelor de victime ale naziştilor trebuie să facă obiectul unei reacţii internaţionale foarte serioase".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici