Rusia va cere Georgiei să pună capăt zborurilor de spionaj deasupra Abhaziei

Rusia se va folosi de sesiunea Consiliului de Securitate al ONU pentru a cere Georgiei să pună capăt survolării cu avioane de spionaj a regiunii separatiste Abhazia, a anunţat vineri ministrul rus de Externe Serghei Lavrov.

13 afișări
Imaginea articolului Rusia va cere Georgiei să pună capăt zborurilor de spionaj deasupra Abhaziei

Rusia va cere Georgiei să pună capăt zborurilor de spionaj deasupra Abhaziei (Imagine: Mediafax/AFP)

"Partea georgiană continuă să afirme că (avioane fără pilot) au survolat, survolează şi vor continua să survoleze (zona). Aceasta este cea mai gravă încălcare a deciziei Consiliului de Securitate al ONU ... şi exact această problemă o vom ridica în faţa Consiliului de Securitate", a declarat Lavrov, citat de agenţia rusă Interfax.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici