S-au căsătorit, iar după 11 zile unul dintre ei a murit! Povestea emoţionantă a unei nunţi celebrate în spital

Un bolnav de cancer în ultima fază s-a căsătorit cu iubita sa din liceu cu 11 zile înainte de a muri. Căsătoria a fost făcută în spital, iar în locul cuvintelor "Da, o iau", el a luat-o de mână pe aceasta, pentru a consimţi mariajul.

949 afișări
Imaginea articolului S-au căsătorit, iar după 11 zile unul dintre ei a murit! Povestea emoţionantă a unei nunţi celebrate în spital

S-au căsătorit, iar după 11 zile unul dintre ei a murit! Povestea emoţionantă a unei nunţi celebrate în spital (Imagine: Shutterstock)

William Kent (24 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Emma (25 de ani) cu trei ani înainte ca cei doi să-şi unească destinele, informează dailymail.co.uk.

Cu toate acestea, cei doi au ajuns să se căsătorească în spital, în momentul în care William nu mai putea să vorbească din pricina bolii. El a strâns-o cu putere pe aleasa inimii sale, după cum povesteşte aceasta, având parte de cel mai fericit moment din viaţa sa cu numai 11 zile înainte de a muri.

"M-a strâns atât de tare de mână, încât nu am niciun dubiu că tot ceea ce dorea era să fie căsătorit. Căsătoria a însemnat totul pentru noi şi a fost incredibilă, cred că ea i-a dat puterea să meargă mai departe încă 11 zile", a rememorat Emma evenimentul.

Cei doi s-au cunoscut atunci când erau copii, dar au început să se întâlnească în liceu. William a cerut-o în căsătorie pe Emma în casa părinţilor lui din Holbrook, Derbyshire. Şi-a decorat camera cu poze ce înfăţişau mai multe plaje, spunând că nu avea bani să o ducă pe Emma în locaţia exotică în care dorea să o ceară de soţie. Au hotărât să amâne nunta până în 2014, pentru a strânge bani pentru propria locuinţă.

În luna aprilie a acestui an, William a început să resimtă dureri la unul dintre braţe şi să tuşească. S-a dus la doctor, însă acesta nu i-a găsit nimic în neregulă. Durerile s-au intensificat mai apoi, aşa că a ajuns la spitalul din Nottingham unde a fost diagnosticat cu cancer. A început să facă chimioterapie, iar după aceea sistemul imunitar şi musculatura i-au slăbit şi a fost nevoit să stea în spital.

Medicii au încercat o nouă formă de tratament pentru cancerul său, dar nici aceasta nu a dat roade. Cancerul s-a extins la sistemul nervos şi la creier, ceea ce i-a cauzat pierderea vorbirii.

Sora lui William, Rachel, vorbeşte despre ziua nunţii fratelui ei: "A fost cu adevărat o zi fericită, o ocazie unică. Când te gândeşti la o nuntă în spital, eşti tentat să nu crezi asta, dar a fost într-adevăr frumoasă.

Colegii de la Ormiston Enterprise Academy din Ilkeston, Derbyshire, acolo unde William era profesor, şi prieteni ai cuplului au participat la ceremonie deşi au fost anunţaţi de eveniment doar cu câteva ore înainte să aibă loc.

"Toată lumea îl adora pe William, se împrietenea cu oricine se întâlnea şi avea un grup mare de prieteni. Era entuziasmat de orice, se bucura din plin de viaţă", şi-l aminteşte soţia sa, Emma, pe fostul profesor.

"Nu a fost supărat şi nu a avut izbucniri legate de boală nici măcar la sfârşit. Încă mai făcea glume. Ne-a făcut să ne simţim foarte confortabil", îşi aminteşte şi mama lui William, Helen.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici