Şapte britanici sunt infectaţi cu bacteria E.coli, sursa infecţiei fiind Germania

Şapte cetăţeni britanici, patru fiind în Germania, sunt infectaţi cu E.coli, toţi contractând bacteria pe teritoriul german, anunţă Agenţia britanică pentru Sănătate, citată de BBC News online.

591 afișări
Imaginea articolului Şapte britanici sunt infectaţi cu bacteria E.coli, sursa infecţiei fiind Germania

Şapte britanici sunt infectaţi cu bacteria E.coli, sursa infecţiei fiind Germania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel puţin trei dintre pacienţi au dezvoltat forma potenţial letală a sindromului hemolitic uremic.

În întreaga Europă, numărul infecţiilor a depăşit 1.500 de cazuri, iar 17 persoane au murit - 16 în Germania şi una în Suedia.

Cetăţenii britanici care se deplasează în Germania sunt îndemnaţi să nu mănânce castraveţi, salată sau roşii în stare crudă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici