Şase persoane au murit, iar nouă sunt dispărute în urma inundaţiilor de pe insula Mallorca din Spania | VIDEO

Cel puţin şase persoane au murit şi nouă sunt date dispărute în urma inundaţiilor care au avut loc pe insula Mallorca din Spania, transmite BBC.

921 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au murit, iar nouă sunt dispărute în urma inundaţiilor de pe insula Mallorca din Spania | VIDEO

Sursa foto: Twitter @PascalwPAR

Un val uriaş de apă murdară a inundat oraşul Sant Llorenç des Cardassar, situat în esrtul insulei, după ce un râu a ieşit din matcă în urma unei ploi torenţiale.

Autovehiculele au fost luate de ape, unele având farurile aprinse, pe măsură ce apa străbătea străzile înguste.

Armata spaniolă a detaşat mai mult de o sută de agenţi de intervenţie împreună cu câini de luptă.

Trei elicoptere şi o aeronavă militară au fost trimise în zonă pentru a ajuta la eforturile de căutare şi salvare.

Printre victime se numără şi un cuplu britanic care se aflau într-un taxi în momentul în care au fost luaţi de ape, informează cotidianul spaniol El Pais. Şoferul taxiului este dat şi el dispărut, adaugă publicaţia.

Insula a fost lovită marţi de o ploaie torenţială care a inundat zona în doar câteva ore.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici